За нас

12509586_753822318082210_8613321490680825316_n

„Младежки център” – Хасково е център за неформално образование за деца и младежи. Дейността ни е насочена към интегралното развитие на децата в областта на науката, културата, изкуството и доброволчеството, тяхното гражданско възпитание и личностна изява чрез стимулиране на творческите им възможности. Центърът е предпочитано място за алтернативна заетост на децата в борбата срещу негативните влияния в обществото. Тук младите хора могат да намерят своето място, да им се предостави възможност да общуват, да обменят идеи и да се развиват.

Предоставяни услуги:

В Младежки център децата и подрастващите могат да открият и развият своите умения и таланти в различни формации:

Детски танцов ансамбъл «Южняче» ;
Детски хор «Орфей» ;
Детска вокална група «Орфейче»;
Атрономическа обсерватория;
Театрална школа;
Школа по етнография;
Балетна школа “Алегро”
Музикална школа по пиано, синтезатор и ударни инструменти
Мажоретен състав
Екоклуб
Детска танцова група“Регетон“

Младежки дейности
Фотографска школа
Центърът разполага с висококвалифицирани специалисти и подходяща база за развитието на предоставяните услуги: научни и творчески ателиета, зали за художествени репетиции и спортни тренировки, семинарни зали, оборудвани със съвременни технически средства, собствена зала със сцена и над 200 места.
„Младежки център” целогодишно организира конкурси, фестивали, олимпиади, изложби от регионален и национален мащаб.Сред новите инициативи на центъра са работилници за деца в различни сфери на творчеството и науката.

За нас е чест да участваме и съорганизираме многобройни тържества, празници, концерти и международни проекти.

Заповядайте при нас!