„ВЪЛШЕБСТВОТО НА СЕЗОНИТЕ”

За осма поредна година Астрономическа обсерватория при ОП „Младежки център” – Хасково обявява два конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните”, посветени на настъпването на Астрономическата пролет. Конкурсите са за фотография и за рисунка, разкриващи красотата на Земята през различните сезони.

Регламентите на конкурсите предвиждат участниците да бъдат разделени в 3 възрастови групи (1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за фотографии и в 4 възрастови групи (5-7 години, 1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за рисунки. Те могат да участват с до четири свои творби като се поощтрява тези четири творби да бъдат посветени на различните сезони. Фотографиите трябва да са откопирани в размер 15х21 см, а рисунките да са с големина 35х50 см. Творбите трябва да бъдат придружени от текст, съдържащ: заглавие на снимката/рисунката, трите имена на автора, организация (училище, клуб, школа и т.н.), клас, координати за обратна връзка (пълен и точен адрес, телефон и e-mail).

Конкурсните творби да се изпращат на адрес: ОП „Младежки център“, бул. „България“ 41, 6300 гр. Хасково, за конкурса „Вълшебството на сезоните“.

Срокът за изпращане на снимките и рисунките е 8 март 2019 година.

 

konkurs_foto_2019

 

konkurs_foto_2019-www

 

   

 

konkurs_risunka_2019

 

konkurs_risunka_2019-www