Конкурс „Вълшебството на сезоните“ – класиране

Приключи класирането на участниците и техните творби в десетото издание на конкурса за рисунка и фотография на тема „Вълшебството на сезоните“, организиран от Астрономическа обсерватория при ОП „Младежки център“ – Хасково.

 

За конкурса бяха получени 295 прекрасни рисунки от 31 населени места в 19 области и 264 чудесни снимки от 14 населени места в 9 области от цялата страна. Определянето на победителите беше много трудно и изключително оспорвано.

 

Класирането се проведе от тричленно жури във всяко от двете направления – рисунка и фотография. На първия етап всеки член на журито номинира до 10 рисунки или снимки в отделните възрастови групи. На втория етап членовете на журито оцениха с точки от 1 до 10 и точност до 0,25 точки всяка от номинираните творби. Така се получи окончателното класиране във всяка категория и всяка отделна възрастова група.

 

Поради пандемичната обстановка през тази година изложба с рисунките и снимките от конкурса няма да се състои, както и присъствено награждаване на участниците. Всеки от наградените млади творци ще получи наградата си чрез куриер или лично (за живеещите в Хасково).

 

Класираните творби можете да видите във Фейсбук страницата на конкурса „Вълшебството на сезоните“.

 

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ ОТЛИЧЕНИ АВТОРИ НА РИСУНКИ И СНИМКИ, ТЕХНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ!

 

БЛАГОДАРИМ ЗА ПОЛОЖЕНИЯ ТРУД И ПРОЯВЕНОТО ТВОРЧЕСТВО НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, КОИТО ХАРЕСВАТ НАШИЯ КОНКУРС И УЧАСТВАТ В НЕГО!

 

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

ОБИЧАЙТЕ И ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА!

ТВОРЕТЕ!

МЕЧТАЙТЕ!