СЕЗОН 5 НА E-fest ТРАНСФОРМАЦИЯТА

УСПЕШНО ХАСКОВСКО УЧАСТИЕ В Сезон 5 на E-Fest ТРАНСФОРМАЦИЯТА. 

Приключи онлайн кастингът на Сезон 5 на E-Fest Трансформацията. Конкурсът се проведе в две категории – певци (народно и поп пеене) и автори на музика.

След трудна и продължителна селекция журито определи участниците в E-Fest, които са допуснати до финалния кръг на живо. За първи път тази година в рамките на конкурса ще се проведе концерт на сцена, в който участниците ще могат да се изявят пред публика и да получат своите награди.

Наградният фонд в размер 10 000 лева. Сред най-атрактивните награди тази година са: професионален студиен микрофон, предоставен от www.audiowizz.store, професионален аудиозапис, професионален видеоклип, заснет в студио за виртуална реалност Pixelor, ваучери за безплатна нощувка в хотели във Варна, парични премии и др.

 

Селекцията бе направена от жури в състав:

Елица Тодорова – популярна певица, музикален педагог, перкусионист и изобретател

Здравко Мандаджиев – една от младите надежди на „Пайнер“

Атанас Кателиев – победител в хитовото реалити шоу „Гласът на България“

Милена Илиева – актриса, член на организационния комитет на конкурса

Емил Иванов – директор на конкурса

Сред многото кандидати, които изпратиха свои видеа, журито определи най-добрите.

 

Давид Димитров от детска вокална група „Орфейче“ към Младежки център“ взе участие в надпреварата в две категории: изпълнител до 9 години и авторска музика. Класиран е за финалния етап който ще бъде във Варна през август и в двете категории.

 

 

 

 

 

 

 

 

Във втората категория авторска музика Давид представи песента на хасковския тандем Наско Христов и Ваня Кузева – „Моят град“ – специално написана за Хасково.

 

 

 

 

 

 

 

В онлайн кастинга взеха участие над 500 изпълнители и творци в няколко възрастови категории.